За нас

Печатница Клипер Арт е специализирана в областта на печатната, външната и сувенирна реклама.

Разполагаме със собствена печатна база. За да поддържаме интереса на клиентите, непрекъснато разширява дейностите си, като работи по нови технологии. За да са конкурентни цените и качеството ни, ние постоянно обновяваме машинния си парк. Предлагаме на клиентите си кратки срокове, конкурентни цени, гарантираме високо качество при изпълнение на поръчките и коректност в отношенията.

Основна насока в дейността на Клипер Арт е получаване на продукция, отговаряща на нарастващите критерии за качество, налагани на българския рекламен пазар от български и чуждестранни производители. Изпълняваме всички етапи от подготовката на рекламните материали, също така и материали свързани с производствените нужди на клиента, както и транспортиране до офиса на клиента.

Ценовата политика на Клипер Арт изключва фиксирани ценови условия. Всеки продукт или услуга е строго индивидуален и специфичен, поради тази причина неговата цена зависи от сложността и качествените характеристики, на които отговаря. При проявен интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите, дори вече да имате конкретни оферти за даден продукт.

Клипер Арт е студио за реклама, дизайн и печат, което ще предложи цялостно рекламно обслужване на Вашата фирма. Ние работим вече тринадесет години в сферата на рекламното обслужване и полиграфическия процес. Можем да Ви предложим успешни решения в следните области: графичен дизайн, офсетов печат, дигитален печат, широкоформатен печат, ситопечат, външна реклама, сувенирна реклама, лазерно гравиране и рязане, както и в оформянето на вашите рекламни площи. Можем да предложим качество на обслужване и продукция в областта на печатната реклама, на конкурентни цени и при изгодни условия.